Kokonaisuudessaan lounas koostui kahdesta salaatista,
ohrasuurimosalaatista sekä aurinkoisesta pastasalaatista, pääruokana oli
makaronilaatikkoa sekä normaalina jauhelihaversiona että härkäpapuvaihtoehtona.
Lisäksi valmistimme juusto-avokado-quesadilloja.
Jälkiruuaksi teimme
mokkapaloja (tai vääräoppisen Porilaisittain masaliisaa) ja maistelimme banaanipuuroa.
Kokonaisuudessaan aamupäivä onnistui loistavasti. Oli tosi
hauskaa päästä kokkailemaan yhdessä muiden pajalaisten kanssa ja vaikka
keittiön lämpötila lähentelikin saunaa, oli kaikilla hauskaa ja ilmainen ruoka
on aina jees.
Päivän päätteeksi saimme kaikki diplomit, ruokaohjevihkoset ja
Myllyn Paras –tuotepaketin. Lisää yhdessä kokkailuja, kiitos!
Anna Kari sai pajalta kiitoslahjaksi kynttilöitä ja pannunalusen. |
Kiitokset Myllyn Parhaalle ja Anna Karille ruokakurssin
tarjoamisesta!
- Henna
Kommentit
Lähetä kommentti